Glasrenovatie

Woningbouw

Al meer dan 25 jaar herstellen wij glas en andere materialen voor verschillende bouw- en renovatieprojecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder meer!

Betrouwbare partner van uw projecten

Bij bouw- en renovatieprojecten leveren wij een totaaloplossing. Wanneer bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of kantoorgebouwen krassen op ramen worden geconstateerd kunt u contact met ons opnemen. Naast de herstelwerkzaamheden die wij verrichten nemen wij ook de organisatie van u over om de opdracht snel en vakkundig uit te kunnen voeren. Zo kunt u het project eerder afronden en bespaart dit tijd en geld.

Onze werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen kunt u de adressen van de desbetreffende woningen aan ons doorgeven. Indien de woningen al bewoond zijn maken wij zelf met de bewoners de afspraak. Wij zorgen er altijd voor dat de afspraak voor beide partijen uitkomt en de bewoners hier geen overlast van ervaren.

Na de herstelwerkzaamheden laten wij de bewoners tekenen voor akkoord. Zo heeft u een bewijs van uitvoering van de werkzaamheden en het akkoord dat dit volledig is hersteld. De handtekeningenlijst ontvangt u direct na afloop van ons terug, zodat u het project omtrent glasschade, naar behoren kunt afwerken. Wij streven er naar om alle opdrachten binnen een week af te handelen.

Advies nodig voor uw project?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en geven een passend advies voor uw situatie. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Vraag informatie aan

Glas polijsten door glaspoetser

 

Polijsten van glas en andere materialen

Al meer dan 25 jaar verwijderen wij met onze polijsttechniek en machines krassen uit onder andere glas, vensterbanken en kozijnen. Door het polijsten worden krassen en kleine beschadigingen van het oppervlak verwijderd. Ook dofheid of aanslag zal door het polijsten niet meer zichtbaar zijn. Het polijsten zorgt voor een stralend en helder eindresultaat, het materiaal ziet er weer uit als nieuw.

Wij polijsten:

 • Krassen
  Wij verwijderen krassen uit glas en andere oppervlakken.
 • Cementsluier
  Wat ontstaat bij nieuwbouwwoningen, na verwijdering ziet het glas er weer uit als nieuw.
 • (Chemische) aanslag
  Het verwijderen van hardnekkige chemische aanslag op glas.
 • Graffiti
  Graffiti op bijvoorbeeld een winkelruit verwijderen wij volledig.
 • Vensterbanken, kozijnen en deuren
  Bij nieuwbouwprojecten kunnen er beschadigingen ontstaan. Dit verwijderen wij vakkundig.
 • Baden en douchewanden
  Wij verwijderen krassen en aanslag uit baden en douchewanden.

De voordelen van glasrenovatie:

 • No Cure No Pay (100% resultaat garantie)
 • VCA gecertificeerd
 • Geen hoge vervangingskosten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag meer informatie aan.

Vraag informatie aan
100% Resultaat garantie

No cure, no pay

Wij werken met 100% resultaat garantie. In sommige gevallen lukt het ons niet om de krassen te verwijderen, bijvoorbeeld omdat de kras te diep zit. U ontvangt dan alleen een rekening voor de voorrijkosten.

Vraag informatie aan
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Vensterbank glimt weer

Uw medewerker was vandaag bij mij een heeft het probleem met mijn vensterbank opgelost Super fijn. Ik had allemaal kringen in de vensterbank en door het polijsten zijn ze nu weg. Ronald was tijdig bij mij en heeft rustig gewerkt. Nam de tijd het probleem op te lossen. Dat was fijn

Wilma

Topservice en super snel!

Ronald komt al jaren op onze klussen en lost (bijna) alles op zonder dat wij er veel aandacht aan hoeven te besteden.

Eddy

Winkelruit weer schoon!

Met zuurstift is er een tekening op het grote ruit van mijn winkel gezet. De medewerker van Glasrenovatie moest er even op polijsten maar het ruit is weer helemaal helder!

Petra

Ik heb weer zicht!

Uitstekend! vlotte afhandeling en monteur was keurig op tijd. De ramen van mijn boot waren beschadigd door o.a. oude ruitenwissers. gelijk maar ook andere ramen laten doen. Heb nu weer goed zicht!

Peter J.

Vriendelijk personeel

Hoewel niet alle ruiten gepolijst konden worden zijn we blij met het resultaat van de andere ruiten. Alle krassen zijn weg! Ik kreeg duidelijk uitgelegd wat er wel en wat er niet kon door de polijster.

Josefien

Zeer tevreden!

Fijne korte correcte lijnen. Prettige contacten, aanbevelen doe ik al regelmatig. Ik ben zeer tevreden met de medewerkers die bij ons op de bouw verschijnen

Uitvoerder Heijmans

Altijd vriendelijk en correcte uitvoering

Altijd vriendelijk en correcte uitvoering

VDM Woningen

Goede en snelle service

Wij hebben snel na de informatie aanvraag een afspraak kunnen maken. De service was snel en de experts hebben de krassen volledig verwijderd. Wij zijn heel tevreden!

Familie Braam

Echte vakmensen

Wij werken al jaren met Glasrenovatie voor onze nieuwbouw projecten. Aangezien alles digitaal gaat en de polijsters precies weten wat ze moeten doen kost het mij weinig tijd. Ook het aftekenen en de digitale bevestiging werkt superfijn!

Joel

Keurig op tijd en goed geholpen

Goede uitleg en krassen zijn weg waar mogelijk.

Henk Deventer

Correct, duidelijk en prima werk geleverd.

Correct, duidelijk en prima werk geleverd

B. te Oudenbosch

Keurig Werk

Prima, keurig werk afgeleverd

EW

Degelijk en netjes

Contact en afspraken gaan super.
Lars is een fijne medewerker van jullie.

Uitvoerder Dura Vermeer

Ruiten en vensterbanken.

Glasrenovatie polijst regelmatig ruiten vensterbanken baden en soms zelfs wastafels voor ons! De meeste krassen kunnen zij perfect weg polijsten daarom zijn wij blij met Ronald van Glasrenovatie.

Uitvoerder van Wijnen

Deskundig en komt afspraken na.

Deskundig en komt afspraken na

E.M. Den Haag

TOP!

Goeie jongen met veel kennis!

Bergen

Vrijblijvende informatie

Bent u op zoek naar een ervaren glasrenovatie specialist?

Vraag informatie aan